Skip to content

Om oss

Løland & Berås Eiendomsmegling består av eiendomsmegler Jan Rune Berås og medhjelper Tone-Lill Løland. Firmaet er en liten familiebedrift som holder til i Mandal sentrum.

Løland & Berås Eiendomsmegling selger stort sett alt av boliger. I tillegg selger vi fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen. Vi har også stor kompetanse på prosjekter og formidler næringseiendommer. 

Historie

Løland & Berås Eiendomsmegling ble etablert i november 2020 av samboerparet Tone-Lill Løland og Jan Rune Berås.

Visjon

Vårt mål er å være den beste eiendomsmegleren basert på å kombinere to ulike retninger.

Vi ønsker å være en litt annerledes bedrift som skiller seg ut fra tradisjonelle eiendomsmeglerfirmaer. Med en som har eiendomsmegler bakgrunn og en som har samfunnsfaglig bakgrunn ønsker vi å kombinere disse to retningene for å oppnå merverdi for deg som kunde og oss som firma. Familiebedriften vår skal bidra med 10% av inntektene til veldedige formål. Hver måned gir vi pengene til ulike organisasjoner- lokalt, nasjonalt eller internasjonalt. Organisasjonen vil bli annonsert på nettsiden vår lbeiendom.no og på Facebook.

Måten å oppnå målet vårt på er at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt og trygg på at du får en profesjonell oppfølging i alle trinn i salgsprosessen. Du skal bli møtt med engasjement og arbeidsiver. Du skal være så fornøyd med samarbeidet at du ikke vurderer å bruke et annet firma neste gang du skal selge eiendom.

Når du kjøper eiendom skal du føle deg trygg og sikker på at all informasjon er blitt gitt og at kjøpsprosessen er ryddig og effektiv. Du skal føle deg så godt ivaretatt at du bestemmer deg for å bruke oss til å selge din gamle bolig.

Tone-Lill Løland

Daglig leder
Tlf.: 95 70 66 86
Mail: tl@lbeiendom.no

Jan Rune Berås

Eiendomsmegler MNEF
Tlf.: 90 67 31 70
Mail: jr@lbeiendom.no